Vi väljer våra samarbetsavtal och förhandlar bra avtal för att du som kund ska få lägsta möjliga rabatter på inredning och material.

Kakelcenter i Höör

Badrumsbutiken med ett stort utbud av kakel, klinkers och badrumsminredningar. Starka välkända varumärken med focus på kvalitet och miljö.
Vi har en av mellanskånes största och modernaste badrumsbutik med hög tillgänglighet där vi älskar att sätta focus på kunden.

52+

Gå gärna ut på Eniros omdömessida www.eniro.se och läs omdömen om oss.

Beijer Bygg

I decennium efter decennium har Beijer Byggmaterial levererat kvalitet. I allt från rådgivning och bemötande till logistik och hållbarhet. För oss betyder kvalitet något som många branschkollegor verkar ha glömt; att om man köper en byggvara vill man att den ska hålla länge. Inte en säsong utan ett helt liv, gärna längre. För oss betyder det att du ska kunna lita på att varan står pall för allt från leriga barnskor till mindre tyfoner. Hålla som ett livslångt äktenskap.

Sjöströms Bad & Kakelcenter

Badrumsbutiken med ett stort utbud av kakel, klinkers och badrumsminredningar. Starka välkända varumärken med focus på kvalitet och miljö. Vi har en av mellanskånes största och modernaste badrumsbutik med hög tillgänglighet där vi älskar att sätta focus på kunden.

Tele: 0730 628590