Sara Chaya B
Renovering av tvättstuga

När det var dags att renovera vår tvättstuga anlitade vi Limericks Kakel & Bygg för tredje gången – dessförinnan har Billy renoverat två badrum åt oss – och det var det självklara valet.
Om Billy gör jobbet, så blir det bra – vi vet att tätskiktet monteras noggrant och i enlighet med branschens alla regler och kaklet/klinkers kommer att läggas så snyggt det bara går.
Dessutom är han generös med både praktiska och estetiska råd och är alltid – på minuten! – punktlig.

Joel Rönneman
Badrumsrenovering

Efter en snabb inhämtning av offerter och möten med aktörer i branschen så kändes det självklart att välja Limericks Kakel och Bygg. Billy visade redan på planeringsstadiet att han hade full koll på alla detaljer, kändes tryggt och bra. Vi valde att göra två badrum till ett och samtidigt byta fönster och ändra fasaden genom att sätta in en altandörr i badrummet. Detta komplexa projekt ledde Billy föredömligt och tog ansvar utöver hans område, bland annat hjälpte han oss så att fönster och dörrar hamnade exakt rätt vilket gjorde att slutresultatet blev bra. Det vi trodde skulle bli ett “mardrömsprojekt” med damm och smuts i hela huset blev ett riktigt roligt och kul projekt tillsammans med Billy. De samarbetspartners som hjälpte till var lika proffsiga. Letar ni efter någon som är noggrann, har koll på alla detaljer och har ett djupt kunnande i kombination med en yrkesstolthet så kontakta Limericks. Slutresultatet blev 10/10. 

Sofi Eklund
Badrumsrenovering

Billy och hans team är fantastiskt proffsiga, kunniga och trevliga.
Vi kan varmt rekommendera dem.
Billy är inte bara kunnig och renoverar badrummet till perfektion utan han är också respektfull och lyssnar och samarbetar fantastiskt bra.
Billy kommer alltid i tid och kommunicerar kontinuerligt genom hela processen.
Att ha Billy som hantverkare hemma hos sig känns mycket tryggt.
Vi är helt enkelt fantastiskt nöjda!!!

Anette Bodinger Larsson
Badrumsrenovering

För tre år sedan renoverade Billy och hans team vårt första badrum som blev fantastiskt fint. Det allra bästa var nästan att allt löpte på så smidigt, en tät dialog gjorde att vi aldrig behövde undra om någonting, Billy låg hela tiden steget före och informerade oss om vad som komma skulle. När det nu var dags att renovera vår gästtoalett var valet lätt. Vi väntade glatt ett halvår på Billy bara för att vi visste att han inte lämnar något åt slumpen. Toaletten är nu färdig, förvandlingen är ett rent trolleritrick. Vi njuter i fulla drag av vår fräscha gästtoalett som blev snyggare än vi någonsin kunnat föreställa oss. Som vanligt var det ett rent nöje att ha Billy och hans proffsiga medarbetare i huset. De löser allt med stor professionalitet och glatt humör. Vi är supernöjda och kan ge Limerick’s Kakel & Bygg våra bästa rekommendationer!

Kristin Näs
Badrumsrenovering

Vi har precis avslutat första badrumsrenovering av två som kommer utföras av Limerick’s Kakel & Bygg AB och vi är jättenöjda!

Från första stund fick vi förtroende för Billy. Han stack ut bland hantverkarna som lämnade offert genom att det märktes att han tittade på arbetet ur en hantverkares ögon. Som exempel lade han märke till detaljer som andra firmor inte hade påpekat vid tidigare hembesök och det va avgörandet för oss.

Billy är inte bara serviceminded utan också en väldigt trevlig och sympatisk person, vi trivdes med att ha honom i huset och vår tvååriga son längtade efter honom varje morgon.

Det märks att Billy har en stolthet för sitt arbete genom hans noggrannhet och professionalism i alla delar av renoveringen. Samtliga av Billys samarbetspartners bemötte oss på samma sätt och var också väldigt professionella och lösningsorienterade. Det var aldrig besvärligt eller obekvämt att öppna vårt hem för Billy eller hans team.

Någonting vi uppskattade väldigt mycket var att Billy höll oss kontinuerligt informerade om förloppet och beräknat slutdatum. Det gjorde att vi hela tiden visste var i renoveringen vi befann oss.

Slutresultatet blev jättebra och vi är mer än nöjda. Billy förvandlade en mörk och tråkig plastgrotta, som vi knappt aldrig använde, till ett ljus och lyxig oas som vi har svårt att lämna.
Nu ser vi fram emot nästa renovering!

Hans Olausson
Badrumsrenovering

När det var dags att renovera vårt badrum valde vi att vända oss till Billy Limerick utan att begära in offerter från andra. Vi litade helt och fullt på de omdömenhan fått av tidigare kunder. Ocg det ör inget vi ångrar idag när vårt tidigare så trista och fuslkbyggda badrum nu står färdigt på exakt den dag som Billy utlovat att det skulle vara klart. Att badrumsmöblerna inte kom i tid såg vi som ett stort problem men Bilky och Alex( från Hyle’n&Kjellander VVS AB) ställde upp och fixade monteringen trots stundande storhelg.
Att riva ett äldre badrum kan innebära att man stöter på överraskningar. Och det gjorde man hos oss. Sneda väggar och tak som måste riktas, kvarlämnad gammal plastmatta under klinkern, rördragningar som inte är godkända och elen huller om buller. Det merarbete som som krävdes och den merkostnad det innebar redovisades av Billy under arbetets gång.
Vi visste också hela tiden vad som skulle ske nästkommande dag/ dagar.
Som kund måste man känna tillit till den/ de hantverkare man anlitar och kontakten med Billy och hans ” team” har varit otroligt bra under hela renoveringen.Vi kände oss trygga med den professionalism som fanns och med det bemötande vi fick av samtliga inblandade.Våra egna idéer var inte alltid genomförbara pga gällande byggnormer men efter diskussion och med råd från Billy, elektriker, VVS- are kom vi fram till lösningar, som nu när allt är färdigt, visar sig fungera precis som vi tänkt oss.
Att ha hantverkare i sitt hem kan upplevas som ” störande” men med Billy och hans kollegor upplevde vi det aldrig så.
Billy blir ens vän och bjuder på många roliga stunder.
Nästan så man önskarcatt det fanns ett badrum till att renovera

Anneli Larsson
Badrumsrenovering

Oerhört kompetenta och noggranna!

Jag har nu anlitat Limerick’s Kakel & Bygg för fjärde gången. Det blev även denna gången både badrum och kök. Billy och hans kollega har så smarta idéer och lösningar för ett perfekt resultat. Dom tänker alltid utanför boxen och vill göra det bästa för mig/dig som kund även om det är mer arbetsamt för dom att genomföra. Det färdiga badrummet visar tydligt perfektion! När man anlitar Billy och hans kollega kan man koppla av och lita på att allt faktiskt blir bättre än man någonsin kunnat föreställa sig. Det har hänt mig varje gång! Jag kan ännu en gång varmt rekommendera Limerick’s Kakel & Bygg! För mig finns inga andra alternativ.
Tack Billy !!

Kristina Olausson
Badrumsrenovering

Bästa firman för badrumsrenovering

Min magkänsla stämde! Vid min förra badrumsrenovering gick jag emot min magkänsla när jag inte valde Limericks kakel, därför var det utan tvekan jag valde Billy & Co nu när det andra skulle renoveras. Nu har jag ett jättefint badrum som är gjort med stor skicklighet och noggrannhet. Kvalitetskänsla rakt igenom. Billy kom med tips och råd, höll mig informerad om alla steg och kommande jobb. Alla kom den tid de sagt, städade och höll omgivningen snygg, alla jättetrevliga och lättsamma! Jag har rekommenderat Limericks till många i min omgivning, hade jag haft fler badrum hade jag vänt mig till Billy igen. Jag ser nu kvalitetsskillnader i mina två helrenoverade badrum och det badrum Limericks gjort vinner!

Martina Palmqvist
Badrumsrenovering

Vi har precis för andra gången haft Limerick’s Kakel och Bygg i vårt hem för renovering av två rum och även denna gång är vi mer än nöjda med resultatet. Bra utfört arbete, snyggt och prydligt lämnat efter sig i slutet av varje arbetsdag. Billy med medarbetare dyker upp punktligt efter överenskomna tider. De är mycket noga att kommunicera de dagliga framstegen och kommande dagars arbete vilket gör att man har god insyn i vart man befinner sig i processen. Limerick’s Kakel och Bygg AB är föredömliga att jobba med och vi är mycket glada över att ha hittat denna firma. De får utan tvekan vår varmaste rekommendation

Britt Kjölstad
Badrumsrenovering

Det sunkiga badrum som fanns i den lägenhet jag köpte i somras är nu efter Billys fantastiska helrenovering mitt lilla lyxiga spa. Under arbetets gång förklarade Billy i detalj vad som gjordes och jag tvekade inte en enda gång över att jag valde honom för jobbet. Billy, en charmig och sympatisk människa, blev som en vän, och han gav goda råd även då vi inte hade exakt samma idéer om allt. De som anlitar Billy för en badrumsrenovering kommer inte att bli besvikna. Jag rekommenderar honom varmt för hans kompetens, professionalism och verkliga intresse för kundens bästa.