[currencyprice currency1=”btc” currency2=”usd” feature=”prices”]

[currencyprice currency1=”btc” currency2=”eur” feature=”prices”]

[currencyprice currency1=”btc” currency2=”eth” feature=”prices”]

[currencyprice currency1=”btc” currency2=”jpy” feature=”prices”]

[currencyprice currency1=”btc” currency2=”chf” feature=”prices”]

[currencyprice currency1=”btc” currency2=”nzd” feature=”prices”]

Buy and sell bitcoin —
it’s your easy way to profit

Fusce ac justo ligula. Pellentesque ac metus a turpis bibendum scelerisque. Pellentesque ac orci eget urna vestibulum consequat rutrum vitae purus. Vitae orci eu volutpat. Donec nulla justo, dapibus sed sodales ut, auctor a ante. Integer nec libero vitae nisi consectetur rhoncus id eget mi.

Why our clients choose us

Fusce ac justo ligula. Pellentesque ac metus a turpis bibendum scelerisque. Pellentesque ac orci eget urna vestibulum consequat rutrum vitae purus.

 • Cloud mining

  Cloud mining

  Nam ex sem, lacinia eget libero id, pulvinar lacinia dui. Fusce vitae felis vehicula, luctus libero, tristique lorem.
 • Profitable exchange

  Profitable exchange

  Etiam arcu lorem, feugiat quis lorem eu, accumsan interdum orci. Vestibulum bibendum sed nulla id ullamcorper.
 • Stable profit

  Stable profit

  Sed vehicula, enim at lobortis condimentum, nunc sapien euismod justo, ut tempor metus nisl sed dolor.
 • Reliable protection

  Reliable protection

  Nam ex sem, lacinia eget libero id, pulvinar lacinia dui. Fusce vitae felis vehicula, luctus libero, tristique lorem.
 • Professional support

  Professional support

  Maecenas viverra ullamcorper rhoncus. Ut gravida lacus eget fringilla hendrerit.
 • No hidden commissions

  No hidden commissions

  Etiam arcu lorem, feugiat quis lorem eu, accumsan interdum orci. Vestibulum bibendum sed nulla id ullamcorper.

Bitcoin fluctuations

Bitcoin is one of the most important inventions in all of human history. We can help you buy or sell bitcoins , choose a bitcoin wallet.

[currencyprice currency1=”btc” currency2=”eur,usd,chf,eth” feature=”calculator”]

Bitcoin currency rate
What we do

Our services

Autema support

Need Consultation

Just enter your phone number and our manager will call you now and give you professional advice

  3 easy steps

  to start buying and selling

  • <span> 01. </span> Create your wallet
   01. Create your wallet
   Fusce ac justo ligula. Pellentesque ac metus a turpis bibendum scelerisque. Pellentesque orci eget.
  • <span> 02. </span> Make payments
   02. Make payments
   Fusce ac justo ligula. Pellentesque ac metus a turpis bibendum scelerisque. Pellentesque orci eget.
  • <span> 03. </span> Buy or sell bitcoins
   03. Buy or sell bitcoins
   Fusce ac justo ligula. Pellentesque ac metus a turpis bibendum scelerisque. Pellentesque orci eget.

  Our clients say

  Sara Chaya B
  Renovering av tvättstuga

  När det var dags att renovera vår tvättstuga anlitade vi Limericks Kakel & Bygg för tredje gången - dessförinnan har Billy renoverat två badrum åt oss - och det var det självklara valet. Om Billy gör jobbet, så blir det bra - vi vet att tätskiktet monteras noggrant och i enlighet med branschens alla regler och kaklet/klinkers kommer att läggas så snyggt det bara går. Dessutom är han generös med både praktiska och estetiska råd och är alltid - på minuten! - punktlig.

  Joel Rönneman
  Badrumsrenovering

  Efter en snabb inhämtning av offerter och möten med aktörer i branschen så kändes det självklart att välja Limericks Kakel och Bygg. Billy visade redan på planeringsstadiet att han hade full koll på alla detaljer, kändes tryggt och bra. Vi valde att göra två badrum till ett och samtidigt byta fönster och ändra fasaden genom att sätta in en altandörr i badrummet. Detta komplexa projekt ledde Billy föredömligt och tog ansvar utöver hans område, bland annat hjälpte han oss så att fönster och dörrar hamnade exakt rätt vilket gjorde att slutresultatet blev bra. Det vi trodde skulle bli ett "mardrömsprojekt" med damm och smuts i hela huset blev ett riktigt roligt och kul projekt tillsammans med Billy. De samarbetspartners som hjälpte till var lika proffsiga. Letar ni efter någon som är noggrann, har koll på alla detaljer och har ett djupt kunnande i kombination med en yrkesstolthet så kontakta Limericks. Slutresultatet blev 10/10. 

  Sofi Eklund
  Badrumsrenovering

  Billy och hans team är fantastiskt proffsiga, kunniga och trevliga. Vi kan varmt rekommendera dem. Billy är inte bara kunnig och renoverar badrummet till perfektion utan han är också respektfull och lyssnar och samarbetar fantastiskt bra. Billy kommer alltid i tid och kommunicerar kontinuerligt genom hela processen. Att ha Billy som hantverkare hemma hos sig känns mycket tryggt. Vi är helt enkelt fantastiskt nöjda!!!

  Anette Bodinger Larsson
  Badrumsrenovering

  För tre år sedan renoverade Billy och hans team vårt första badrum som blev fantastiskt fint. Det allra bästa var nästan att allt löpte på så smidigt, en tät dialog gjorde att vi aldrig behövde undra om någonting, Billy låg hela tiden steget före och informerade oss om vad som komma skulle. När det nu var dags att renovera vår gästtoalett var valet lätt. Vi väntade glatt ett halvår på Billy bara för att vi visste att han inte lämnar något åt slumpen. Toaletten är nu färdig, förvandlingen är ett rent trolleritrick. Vi njuter i fulla drag av vår fräscha gästtoalett som blev snyggare än vi någonsin kunnat föreställa oss. Som vanligt var det ett rent nöje att ha Billy och hans proffsiga medarbetare i huset. De löser allt med stor professionalitet och glatt humör. Vi är supernöjda och kan ge Limerick's Kakel & Bygg våra bästa rekommendationer!

  Kristin Näs
  Badrumsrenovering

  Vi har precis avslutat första badrumsrenovering av två som kommer utföras av Limerick's Kakel & Bygg AB och vi är jättenöjda! Från första stund fick vi förtroende för Billy. Han stack ut bland hantverkarna som lämnade offert genom att det märktes att han tittade på arbetet ur en hantverkares ögon. Som exempel lade han märke till detaljer som andra firmor inte hade påpekat vid tidigare hembesök och det va avgörandet för oss. Billy är inte bara serviceminded utan också en väldigt trevlig och sympatisk person, vi trivdes med att ha honom i huset och vår tvååriga son längtade efter honom varje morgon. Det märks att Billy har en stolthet för sitt arbete genom hans noggrannhet och professionalism i alla delar av renoveringen. Samtliga av Billys samarbetspartners bemötte oss på samma sätt och var också väldigt professionella och lösningsorienterade. Det var aldrig besvärligt eller obekvämt att öppna vårt hem för Billy eller hans team. Någonting vi uppskattade väldigt mycket var att Billy höll oss kontinuerligt informerade om förloppet och beräknat slutdatum. Det gjorde att vi hela tiden visste var i renoveringen vi befann oss. Slutresultatet blev jättebra och vi är mer än nöjda. Billy förvandlade en mörk och tråkig plastgrotta, som vi knappt aldrig använde, till ett ljus och lyxig oas som vi har svårt att lämna. Nu ser vi fram emot nästa renovering!

  Sponsors and partners

  Products for mining

  Fusce ac justo ligula. Pellentesque ac metus a turpis bibendum scelerisque. Pellentesque ac orci eget urna vestibulum consequat rutrum vitae purus.

  3586

  TRANSACTIONS/24H

   Our specialization is Blockchain Technologies , Initial Coin Offering and Crypto Currencies Investments

   Proin at aliquet libero. Donec laoreet ante ligula, vitae pretium elit dapibus eget. Aenean gravida vehicula metus, quis pulvinar libero. Donec ac mi erat. Cras a orci ut mauris bibendum varius eget nec mauris. Ut nisi libero, consequat nec quam vel, tempor ultrices velit. Morbi vel turpis nunc.

   Recent news

   Tele: 0730 628590